ShiningBlack
You can write welcome note or evething you want| Dashboard | +Follow
( nothing title )
Rabu, 7 Disember 2011 | 12:34 PG | 0 Blackjack
You !
You nak tahu something tak ? Dah lama I simpan rahsia nie. Takut you marah kat I bila I bagitahu you benda nie. Benda nie I nak bagitahu you sebab
YOU ARE ONE IN A MILLION !
You nak tahu tak ape benda tu ? I bagitahu eh ?
I LOVE YOU SAYANG ! I LOVE YOU SAMPAI NAFAS TERAKHIR
...............Bagilah kat sesiapa yang you sayang. Kalau you sayang I bagilah balik.
TAPI INGAT I SAYANG YOU LEBIH DARI SESIAPA SAYANG YOU

~~awak ni bagaikan TV3 dlm diri sy , "sentiasa m'jadi inspirasi hidupku" . bila b'jauhan dgn awk sy tk kesah , sbb awk ni kan TV9 , "dekat di hati" . awk nk tahu x , bila sy dekat ngn awk , sy rase tenang sgt mcm NTV7 , "i feel good" . walau ape2 pun yg b'laku , sy harap lepas ni hbngn kita mcm radio HOT FM , "lebih hangat dari biasa" . org sllu ckp manusia ni umpama ASTRO , "mcm2 ade" . tp sy harap sgt bile sy ade masalah awak tk jd mcm NABIL , "lu pikir la sendiri..." ~~ ahakkksss..(o-)



Older Post
Hello :)





Gratisan Musik
HELLO STALKER , p/s respect my blog and dont judges me if you dont know who i am okay ! :D


Tagboard


AIN SHAFINAZ HERE :)

Navigation

Tutorials Links Entries

Clap for them


Basecode : SuhailaRoslan
Editor : WannyExham
Pictures : HafizahPija | Weheartit | Favim